Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani – coordonator webinarii

Prof. Dr. Petru-Adrian Mircea

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani

Șef Lucrări Dr. Cosmin Caraiani face parte din echipa academică a Eduson și medic primar Radiologie Imagistică Medicală (2015) și cadru didactic al Universitatea de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu” (2018).

Experiența în domeniul Imagisticii Medicale a Dr. Cosmin Caraiani este de peste 10 ani. Format în parte la Cluj, în Clinica Medicală 3, și parțial la Nimes, în Franța, domeniul său de expertiză este reprezentat de Imagistica Abdominală și Pelvină.

Este printre promotorii, în Cluj, a imagisticii căilor biliare și pancreasului (colangio-RMN), a imagisticii hepatice cu utilizarea produsului de contrast hepatocitar-specific (Primovist), a imagisticii intestinului (Entero-RMN) și imagisticii IRM a prostatei. De asemenea colaborează cu centre publice și private de oncologie acumulând o bogată experiență în imagistica oncologică.

Dr. Cosmin Caraiani este autor unic al unei cărți- Imagistica în bolile ficatului- și a contribuit cu capitole la 5 tratate. Este autor principal sau coautor la 46 de articole ISI sau BDI. A coordonat numeroase lucrări de diplomă și este inițiatorul și coordonatorul științific al Cercului Studențesc de Imagistică Abdominală.

Șef Lucrări Dr. Cosmin Caraiani face parte din echipa academică a Eduson fiind  coordonator și lector în cadrul mai multor webinarii Eduson. Lista completa de webinarii oferite poate fi gasita in sectiunea webinarii 

Ultimele articole

Prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean – coordonator webinarii

Domnul prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean face parte din echipa academică a Eduson, fiind membru în board-ul academic și coordonând mai multe webinarii

prof. dr. Daniela Fodor – coordonator webinarii

Doamna Prof. dr. Daniela Fodor face parte din echipa academică a Eduson fiind coordonatorul webinarilor care se axeaza pe sistemul musculoscheletal. Lista completa de webinarii oferite poate fi gasita in sectiunea webinarii 

prof. dr. Petru-Adrian Mircea – coordonator webinarii

Prof.dr. Petru-Adrian Mircea este Doctor Honoris Causa al Universității Ovidius din Constanța (2012) și al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara (2016). Este profesor asociat al Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău și, de asemenea, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale din România.