prof. dr. Daniela Fodor – coordonator webinarii

Prof. Dr. Daniela Fodor

Prof. Dr. Daniela Fodor

Doamna Prof. Dr. Daniela Fodor este profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” la catedra Semiologie Medicală. Doamna Prof. Dr. Fodor este medic primar medicină internă – reumatologie la clinica Medicală II din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Este un lider de opinie în lumea academică medicală fiind autor coordonator de cărți medicale de specialitate naționale și capitole de carte in România și străinătate. Doamna Prof. Dr. Fodor este autor sau coautor la numeroase articole publicate în reviste cotate ISI sau BDI și a participat la numeroase congrese naţionale şi internaţionale în calitate de chairman/ co-chairman.

Doamna Prof. Dr. Fodor este și editor șef al revistei internaționale Medical Ultrasonography.

Doamna Prof. Dr. Daniela Fodor face parte din echipa academică a Eduson fiind coordonatorul webinarilor care se axeaza pe ecografia structurilor musculoscheletale. Lista completa de webinarii oferite poate fi gasita in sectiunea webinarii 

Ultimele articole

Prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean – coordonator webinarii

Domnul prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean face parte din echipa academică a Eduson, fiind membru în board-ul academic și coordonând mai multe webinarii

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani – coordonator webinarii

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani este promotor a imagisticii căilor biliare și pancreasului (colangio-RMN), a imagisticii hepatice cu utilizarea produsului de contrast hepatocitar-specific (Primovist), a imagisticii intestinului (Entero-RMN) și imagisticii IRM a prostatei.

prof. dr. Petru-Adrian Mircea – coordonator webinarii

Prof.dr. Petru-Adrian Mircea este Doctor Honoris Causa al Universității Ovidius din Constanța (2012) și al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara (2016). Este profesor asociat al Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău și, de asemenea, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale din România.