EduSon, Anul II – Webinarii

Anul al II-lea al proiectului EduSon va debuta cu webinarii pe diverse teme de interes pentru medicii utilizatori de ultrasonografie, grupate pe specializari medicale.

Webinariile se vor transmite intr-o data prestabilita, in intervalul orar specificat in sectiunea “Webinarii”, unde regasiti si toate informatiile referitoare la: lectori participanti, adresabilitate, grad dificultate, puncte EMC, etc. Ca si pana acum, inscrierea se face online, urmand pasii pentru achizitia webinarului dorit. Conectarea in platforma FlyinSono, prin care vor fi transmise acestea, se va realiza pe baza unui weblink si a unei parole, pe care le veti primi pe mail dupa finalizarea inregistrarii dumneavoastra in platforma.

Va asteptam cu drag online pentru invatare continua in ultrasonografie!

Ultimele articole

Prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean – coordonator webinarii

Domnul prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean face parte din echipa academică a Eduson, fiind membru în board-ul academic și coordonând mai multe webinarii

prof. dr. Daniela Fodor – coordonator webinarii

Doamna Prof. dr. Daniela Fodor face parte din echipa academică a Eduson fiind coordonatorul webinarilor care se axeaza pe sistemul musculoscheletal. Lista completa de webinarii oferite poate fi gasita in sectiunea webinarii 

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani – coordonator webinarii

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani este promotor a imagisticii căilor biliare și pancreasului (colangio-RMN), a imagisticii hepatice cu utilizarea produsului de contrast hepatocitar-specific (Primovist), a imagisticii intestinului (Entero-RMN) și imagisticii IRM a prostatei.