EDUSON – Modulul I, Cursul 4: Abdomenul. Cum examinăm? Aspecte normale. Valori normale.

Prof. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean

Stimate doamne/Stimati domni doctori,

Va informam ca incepand de astazi, 30 nov. 2019, puteti vizualiza online cursul EduSon nr. 4, aferent modulului I, conectandu-va la platforma online Flyinsono, in baza user-ului si parolei pe care le-ati primit pe mail, ulterior inscrierii dvs. in platforma.

Cursul nr. 4 a fost sustinut de d-nul Prof. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean in cadrul “Zilelor Medicale Radautene”, 24-26.10.2019, Sucevita:

https://conferintamedicalaradauti.ro/

Tematica cursului nr. 4: Abdomenul. Cum examinăm? Aspecte normale. Valori normale.

Lector: Prof. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean,
Dept. Gastroenterologie, Clinica Medicala Interna I, SCJU “Sf. Apostol Andrei”, Constanta.

Ultimele articole

Prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean – coordonator webinarii

Domnul prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean face parte din echipa academică a Eduson, fiind membru în board-ul academic și coordonând mai multe webinarii

prof. dr. Daniela Fodor – coordonator webinarii

Doamna Prof. dr. Daniela Fodor face parte din echipa academică a Eduson fiind coordonatorul webinarilor care se axeaza pe sistemul musculoscheletal. Lista completa de webinarii oferite poate fi gasita in sectiunea webinarii 

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani – coordonator webinarii

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani este promotor a imagisticii căilor biliare și pancreasului (colangio-RMN), a imagisticii hepatice cu utilizarea produsului de contrast hepatocitar-specific (Primovist), a imagisticii intestinului (Entero-RMN) și imagisticii IRM a prostatei.