EDUSON – Modulul V – Regiunea cervicala. Progrese in ultrasonografie

Prof. Dr. Radu Badea

Prof. Dr. Radu Badea

In perioada iunie – iulie 2020 va fi transmis live modulul V aferent cursurilor de ecografie EduSon. Modulul V – Regiunea cervicala. Progrese in ultrasonografie – va fi sustinut integral de d-nul Prof. Dr. Radu Badea, dupa urmatorul program:

  • 05.06.2020 ora 17.00 – Curs 1: Regiunea cervicală. Cum examinăm? Aspect normal. Valori normale.Tiroida.
  • Normal. Tehnica de examinare. Patologie difuză. Patologie nodulară;
  • 12.06.2020 ora 17.00 – Curs 2: Ganglionii regiunii cervicale. Glandele salivare;
  • 10.07.2020 ora 17.00 – Curs 3: Optimizarea examinării ecografice cu substanță de contrast (CEUS);
  • 17.07.2020 ora 17.00 – Curs 4: Elastografia. Stadiul actual.

Cursurile online EduSon se pot achizitiona si vizualiza LIVE, la data si ora stabilite mai sus, sau in contul dumneavoastra de utilizator in maximum 24h de la incheierea transmisiunii live. Veti avea acces la modulele achizitionate pana in 15.09.2020.
Va amintim ca puteti interactiona cu lectorii prin fereastra de chat a aplicatiei, in cazul in care va conectati la transmisiunile live.

Va multumim si va asteptam online!

Ultimele articole

Prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean – coordonator webinarii

Domnul prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean face parte din echipa academică a Eduson, fiind membru în board-ul academic și coordonând mai multe webinarii

prof. dr. Daniela Fodor – coordonator webinarii

Doamna Prof. dr. Daniela Fodor face parte din echipa academică a Eduson fiind coordonatorul webinarilor care se axeaza pe sistemul musculoscheletal. Lista completa de webinarii oferite poate fi gasita in sectiunea webinarii 

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani – coordonator webinarii

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani este promotor a imagisticii căilor biliare și pancreasului (colangio-RMN), a imagisticii hepatice cu utilizarea produsului de contrast hepatocitar-specific (Primovist), a imagisticii intestinului (Entero-RMN) și imagisticii IRM a prostatei.