Implementare plata cu cardul

În efortul nostru de a ușura accesul la webinarii am implementat plata cu cardul.

Împreună cu partenerul nostru Banca Transilvania am implementat plata cu cardul pentru achizitia de webinarii. Prin aceasta metoda de plata veți avea confirmarea tranzacției instant, fără a fi necesară plata prin ordin de plată.

Tranzacțiile sunt sigure și procesate integral de către Banca Transilvania.

În cazul in care doriți sa achitați webinariile prin ordin de plată vă rugăm să ne trimiteți un email la suport@eduson.ro sau să ne contactați telefonic.

Ultimele articole

Prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean – coordonator webinarii

Domnul prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean face parte din echipa academică a Eduson, fiind membru în board-ul academic și coordonând mai multe webinarii

prof. dr. Daniela Fodor – coordonator webinarii

Doamna Prof. dr. Daniela Fodor face parte din echipa academică a Eduson fiind coordonatorul webinarilor care se axeaza pe sistemul musculoscheletal. Lista completa de webinarii oferite poate fi gasita in sectiunea webinarii 

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani – coordonator webinarii

Șef lucrări dr. Cosmin Caraiani este promotor a imagisticii căilor biliare și pancreasului (colangio-RMN), a imagisticii hepatice cu utilizarea produsului de contrast hepatocitar-specific (Primovist), a imagisticii intestinului (Entero-RMN) și imagisticii IRM a prostatei.